Simplu de utilizat multumita interfetei prietenoase si a butoanelor mari. Colibri a fost conceput pentru locatii mici si medii.
Intens aromate, cu un gust bogat si desavarsit, cu o spuma catifelata deasupra, cafeaua capsule a fost de cand au aparut un succes rasunator.
Cafeaua la capsule folosita de espressoare speciale, are avantajul ca de fiecare data ne ofera aceeasi cafea de calitate superioara, cu gust unic.
Opera este solutia ideala pentru locatiile mici si medii precum si pentru situatiile unde spatiul este limitat. Poate fi completat cu Snakky formand impreuna o unitate.
Kikko este solutia ideala pentru locatiile mici si medii precum si pentru situatiile unde spatiul este limitat. Poate fi completat cu Snakky formand impreuna o unitate.
Un amestec de 50% Arabica (amestec din Brazilia, Columbia, Costa Rica, Guatemala ) cu 50% Robusta (amestec din tarile Sud Asiatice si Africane ).
Continutul cafelei este de 35% Arabica cu 65% Robusta si este recomandata atat pentru automatele de tip Vending, cat si pentru automate profesionale, casnice.
Selectia perfecta de boabe pentru o cafea tare, un blend unic de cafea de culoare bruna, caracteristica prajirii foarte lente, este folosit pentru obtinerea unui gust autentic de cafea espresso, dar si a unei arome puternice.
Aceasta cafea este prajita si ambalata in Italia iar calitatea, aroma si savoarea satisfac cele mai pretentioase gusturi, avand un sistem de ambalare care permite conservarea perfecta a produsului.
Pronto Crema Intenso este un amestec de cafea arabica si robusta pentru automatele de cafea vending. Se distinge printr-un gust intens, profund si crema consistenta.
Pera Dolce Aroma ofera un espresso viguros, bogat in crema cu o nota de cacao. Este o cafea special creata pentru automatele de cafea vending, tipic italian, tare si aromat.
Opera este solutia ideala pentru locatiile mici si medii precum si pentru situatiile unde spatiul este limitat. Poate fi completat cu Snakky formand impreuna o unitate.
Firma specializata si cu experienta vasta in domeniul Aparatelor de Cafea.
Firma specializata si cu experienta vasta in domeniul Aparatelor de Cafea.
Firma specializata si cu experienta vasta in domeniul Aparatelor de Cafea.
Aici veti gasi produse second hand.
Modul de preparare indicat pentru obtinerea cafelei perfecte este diferit. Asfel, cafeaua macinata marunt este recomandata pentru expresor intrucat in cateva secunde apa fierbinte trebuie sa "fure" aroma cafelei, in timp ce cafeaua macinata mai mare este recomandata pentru cafetiera intrucat contactul cafelei cu apa este de cateva minute.